M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER FIXED PRICE : RM200

M.X.T TELAH MENYERANG !!

OTOT TAK NAIK2??? LEPAS GYM KEMBONG...LEPAS TU KEMPIS BALIK?? HAHAHAHA SENANG JE... GUNA M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER!!! 




TAHUKAH ANDA: OTOT ADALAH LEBIH BERAT DARIPADA LEMAK  

OLEH ITU, JIKA ANDA MELIHAT TESTIMONI-TESTIMONI
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER YG NAIK BERAT BADAN TU, ANDA TAK PERLU RISAU (JIKA ANDA SEORANG YG BERISI), KERANA BERAT YG NAIK TU IALAH BERAT OTOT... 

BERAT LEMAK ATAU ISI TAKKAN NAIK DGN MENGGUNAKAN
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER.... IA MEMBESARKAN N MEMBENTUK OTOT DI SAMPING MENGURANGKAN LEMAK!! 

SO, TAK KIRA ANDA SEORANG YG BERISI, MAHUPON YG KURUS, ANDA LAYAK MENGGUNAKAN M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER DAN MENDAPAT BADAN IDAMAN!! 


M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER SESUAI UNTUK
1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..
6) Org yg tak buat ape2 yg nk guna utk TENAGA utk tak rasa lembik tak rasa lemah jeee seharian
7) Org yg bermasalah zakar kecil yg nk besarkan (zakar pon otot gak)

#################################################################################

BAHAN DI DALA
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER


WHEY PROTIEN & SOY PROTEIN - ramuan paling asas untuk menaikan otot.


SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! Ia digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.



TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!



CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!


GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon di ranjang!!

====================================================================

CARA PEMAKANAM.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
1 kotak ade 30 sachet. Penggunaan untuk sebulan. 1 hari ambil 1 sachet.

Hari ada training
1 sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk ( bukan ais ) dan minum 30 min sebelum work out.

Hari tiada traning
1sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk (bukan ais ) dan minum 30 min before sarapan. 

====================================================================

CARA TEMPAHAN  M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
sms atau whatsapp "M.X.T" dan hantar ke 011 26248303
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...