011 26248303
**************************************
Memperkenalkan " M.X.T Muscle Terrorizer !! "
**************************************
M.X.T SESUAI UNTUK:
1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..


******************
CARA UNTUK ORDER:
******************
Sila SMS/Whatsapp ' MXT ' ke 011 26248303 untuk order sementara stok masih ada..

Keterangan lanjut layari -->http://goo.gl/dE0j72
#FREE POSTAGE (Seluruh Malaysia) + FREE SHAKER#


Product Description


M.X.T merupakan supplement yang terbaik dalam PEMBINAAN OTOT UNTUK LELAKI.
 
gabungan dari bahan-bahan terbaik WHEY PROTEIN, ISOLATED SOY PROTEIN, GUARANA, CATUABA, GINKO BILOBA, TRIBULUS, BEUTA SUPERBA, SAW PALMETTO membuatkan anda pasti tersenyum dengan hasil nya.
mxt-kuat.jpg

ANDA BOLEH BESAR SAMBIL MEMBENTUK DGN M.X.T!!! BUKAN BESAR GEBU GEBU AIR YA!!! 

- Membaiki tisu otot dan membentukkannya 

- Menjaga otot supaya dlm keadaan anabolic dlm jangkamasa lama
- Menstabilkan testosterone level, mempercepatkan kenaikan otot dan membantu ia kekal
- Meningkatkan kadar testosterone supaya otot mudah naik dan tebal. Stamina menggila!
- Mengeras dan menebal otot.
- stamina dan tenaga takkan putus mahupon di gelanggang ataupun di ranjang!!! Turut membantu membesarkan otot
- Melancarkan perjalanan darah dan membantu otak lebih tajam!
- Tenaga kuda milik anda! 
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER SESUAI UNTUK
1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..
6) Org yg tak buat ape2 yg nk guna utk TENAGA utk tak rasa lembik tak rasa lemah jeee seharian
7) Org yg bermasalah zakar kecil yg nk besarkan (zakar pon otot gak)

#################################################################################

BAHAN DI DALA
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER

WHEY PROTIEN & SOY PROTEIN - ramuan paling asas untuk menaikan otot.

SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! Ia digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.


TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!


CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!


GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon di ranjang!!
TESTIMONI
tes-mxt-1.jpg
tes-mxt-2.jpg
tes-mxt-3.jpg
tes-mxt-4.jpg
tes-mxt-5.jpg
tes-mxt-6.jpg
tes-mxt-7.jpg
test-mxt-16.jpg
====================================================================

CARA PEMAKANAM.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
1 kotak ade 30 sachet. Penggunaan untuk sebulan. 1 hari ambil 1 sachet.

Hari ada training
1 sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk ( bukan ais ) dan minum 30 min sebelum work out.

Hari tiada traning
1sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk ( bukan ais ) dan minum 30 min before sarapan. 

CARA ORDER EKPRESS/SEGERA

PERCUMA POS LAJU!

PERHATIAN: Jangan bimbang, anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.
Harga Produk

mxt3.jpg

1 KOTAK= RM200

2 KOTAK= RM380


Untuk Order SMS/WhatsApp ' MXT ' ke 011 26248303
M.X.T TELAH MENYERANG !!

OTOT TAK NAIK2??? LEPAS GYM KEMBONG...LEPAS TU KEMPIS BALIK?? HAHAHAHA SENANG JE... GUNA M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER!!! 




TAHUKAH ANDA: OTOT ADALAH LEBIH BERAT DARIPADA LEMAK  

OLEH ITU, JIKA ANDA MELIHAT TESTIMONI-TESTIMONI
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER YG NAIK BERAT BADAN TU, ANDA TAK PERLU RISAU (JIKA ANDA SEORANG YG BERISI), KERANA BERAT YG NAIK TU IALAH BERAT OTOT... 

BERAT LEMAK ATAU ISI TAKKAN NAIK DGN MENGGUNAKAN
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER.... IA MEMBESARKAN N MEMBENTUK OTOT DI SAMPING MENGURANGKAN LEMAK!! 

SO, TAK KIRA ANDA SEORANG YG BERISI, MAHUPON YG KURUS, ANDA LAYAK MENGGUNAKAN M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER DAN MENDAPAT BADAN IDAMAN!! 


M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER SESUAI UNTUK
1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..
6) Org yg tak buat ape2 yg nk guna utk TENAGA utk tak rasa lembik tak rasa lemah jeee seharian
7) Org yg bermasalah zakar kecil yg nk besarkan (zakar pon otot gak)

#################################################################################

BAHAN DI DALA
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER


WHEY PROTIEN & SOY PROTEIN - ramuan paling asas untuk menaikan otot.


SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! Ia digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.



TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!



CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!


GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon di ranjang!!

====================================================================

CARA PEMAKANAM.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
1 kotak ade 30 sachet. Penggunaan untuk sebulan. 1 hari ambil 1 sachet.

Hari ada training
1 sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk ( bukan ais ) dan minum 30 min sebelum work out.

Hari tiada traning
1sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk (bukan ais ) dan minum 30 min before sarapan. 

====================================================================

CARA TEMPAHAN  M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
sms atau whatsapp "M.X.T" dan hantar ke 011 26248303

M.X.T - Pembina otot. Pembesar otot. Pengeras Otot. Penebal otot. Urat2 konfem kuwa. Workout or sukan or apa2 aktiviti konfem tak penat..stamina menggila..

Ia mengandungi SEMUA ALL STAR INGREDIENTS DLM SATU SACHET!!

Whey protein - Membaiki tisu otot dan membentukannya

Soy protein isolate - menjaga otot supaya dlm keadaan anabolic dlm jangkamasa lama

Saw Palmetto - Menstabilkan testosterone level, mempercepatkan kenaikan otot dan membantu ia kekal

Tribulus Terretris - Meningkatkan kadar testosterone supaya otot mudah naik dan tebal. Stamina seladang!

Bueta Superba - Mengeras dan Menebal otot

Catuaba - stamina dan tenaga takkan putus mahupun di GYM, gelanggang ataupun di ranjang!! Turut membantu membesarkan otot

Ginko Biloba - Melancarkan perjalanan darah dan membantu otak lebih tajam..Ia bagai pelincir kepada semua kandungan di atas.

Guarana - Tenaga kuda campur seladang milik anda!!

================================

M.X.T Muscle & Energy Supercharger

FUNGSI UTAMA M.X.T:


Pembina otot + Pembesar otot + Pengeras Otot + Penebal otot + Urat2 konfem timbul+ speedy recover + pengecas tenaga maksimum + stamina berpanjangan + power di ranjang + peningkat testosterone + pembentuk badan dgn menurunkan bodyfat badan + Menambahkan saiz zakar + Melancarkan perjalanan darah + meningkatkan libido = ALL IN ONE !! 

================================
M.X.T sesuai untuk:

1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot

2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot

3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..

4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!

5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..

6) Org yg tak buat ape2 yg nk guna utk TENAGA utk tak rasa lembik tak rasa lemah jeee seharian

7) Org yg bermasalah zakar kecil yg nk besarkan (zakar pon otot gak)

===============================

JOM ORDER M.X.T MUSCLE & ENERGY SUPERCHARGER SKRG!!! 
SUPPLEMENT TERHOTT D PASARAN!!

=================================

Berminat boleh sms/whatsapp "MXT" hantar ke 011 26248303

================================

TIADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN 
✔ 100% Herba natural yang selamat digunakan
✔ Tiada bahan2 terlarang lulus ujian klinikal
✔ Test urine tak sangkut.. tiada dadah atau sbarang bahan bahaya

*Dengan pembelian M.X.T anda akan dapat naikkan otot dalam masa yang singkat ! 

✘ TANPA MEMBAZIR MASA BERTAHUN2
✘ TANPA MERPERJUDIKAN KESIHATAN
✘ TANPA UBAT-UBATAN YG MERBAHAYA DAN BAHAN KIMIA.
✘ TANPA MEMUDARATKAN KESIHATAN 
✘ TANPA GUNA STEROID
✘ TANPA MEMBAZIR DUIT BELI STEROID
Sila SMS/Whatsapp +6
011 26248303 untuk order sementara stok masih ada.. RM200 free shipping